AKTUELNO

Nakon što smo došli u posed prepiske Đoganijeve i Ermine, otkriveni su novi dokazi njihovog poznanstva!

Zadrugarka Ermina Pašović iznenadila je sve kada je priznala da se sa Gagijem Đoganijem poljubila, ali je i dalje njihov odnos ostao pod velom misterije.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, zadrugari su počeli da komentarišu kako je Pašovićeva imala plan da uđe u rijaliti preko Lune Đogani, budući da je, kako su tvrdili, bila njena obožavateljka. Na svom Instagram profilu plavokosa zadrugarka objavila je fotografiju na kojoj pozira sa Banetom, a ona je pored Lune označila i Marka Miljkovića. Njihov susret dogodio se letos tokom Luninog i Markovog boravka u Sarajevu.

Kako je ovaj susret protekao nije poznato, ali sudeći po Ermininom i Banetovom osmehu, reklo bi se da su se oni lepo družili u Sarajevu sa Lunom i Markom. Međutim, sada je sve drugačije!

Podsetimo, Luna je za Pink.rs istakla da Ermina nikako nije bila organizator Gagijevog rođendana, već da su za sve bile zadužene Đoganijeva i njena tetka.

Rođendan smo organizovale moja tetka i ja. Poslala mu je par stvarčica, treba da je bude sramota - rekla je Luna za naš portal.

Prepisku između Lune i Ermine, pre njenog ulaska u ''Zadrugu 3'', možete pogledati OVDE!

Autor: O. Bogdanović

#Ermina Pašović

#Luna Đogani

#Zadruga

'