AKTUELNO

Denser je mirnim putem želeo ovo da reši.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 3". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Ko ti najviše smeta, ko te iritira? - upitao je Mića Sanija Ibraimova.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše me iritira Dalila, Zola, Natalija i ponekad me ti (Mićo) iritirar. Dalila, vrti jednu te istu priču sat vremena. Onda se ja smorim i ne mogu da je slušam. Nekako mi se čini da u njoj postoje dve osobe, u rijalitiju stalno nameće svoje mišljenje drugima. Kada je opuštena, ona je devojka od 23 godine, potpuno slobodna, nasmejana. Što se tiče Zole, iritira me što se svađa - pričao je Sani, a onda ga je Mića prekinuo:

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da prekinem ovu lakrdiju. Ti Sašku Karan ne možeš da gledaš očima. Tomovića takođe, Đedovića, Baneta ne voliš. Matoru isto ne voliš - rekao je Lepi Mića.
To je tvoje mišljenje. Ja sa Vladom Tomovićem nemam sukob. To što on ima sukob sa mojim prijateljem Gagijem, to je njihova stvar. Mene Zola nervira, podržavao sam ga maksimalno, ali si me iznervirao time što si potpisao ugovor kako bi Miljani dokazao da je voliš. Trebao si da kažeš da ćete zajedno biti zbog ljubavi, a ne zbog novca. Saška, ti i ja nemamo nikakav problem. Stvarno nemam ništa protiv tebe. To što ti imaš sukob sa Gagijem, to vi rešavajte. Mića me strahovito iritira, on ima komentar za svakoga ovde - nastavio je Sani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe ne iritiram, ti mene ne voliš - rekao je Mića.
On je ovime pokazao šta je. Ti ne voliš Matoru, ti nju ogovaraš - dobacila je Dalila, a njene navode je demantovala Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto te večeras iritiramo Zola i ja, mi ćemo da spavamo sa tobom i Natalijom u pabu, tako da imaš razlog zbog kojeg te iritiramo - uputila je Miljana Saniju ove reči, a on potom povukao reč da ga Zola iritira.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Sani Ibraimov

'