AKTUELNO

Ne propustite nove avanture četiri glavne junakije u seriji "Preživeti Beograd".

Peta epizoda serije “Preživeti Beograd” ove subote od 21 čas na TV Pink donosi nove zgode i nezgode glavnih junakinja Marine, Ružice, Nevene i Ljudmile, ali i njihovih prijatelja i porodice.

Nakon što je večera u skupom beogradskom restoranu prošla neslavno, pošto ih je stric Gorun ostavio na cedilu, ekipa iz Studenjaka se pokunjeno vraća kući. Čak ni Žankov pokušaj da ih odvede dalje u provod ne uspeva.

Posle lošeg provoda na studentskoj predstavi, koju je Marina organizovala portiru Voji, ne preostaje joj ništa drugo nego da mu organizuje sastanak sa jednom od cimerki. Međutim, Marinin predlog nije naišao na odobravanje devojaka.

Marina, već sam ti rekla, zaboravi – bila je odlučna Nevena.
Je l' vi kapirate da možemo da letimo iz doma zbog ovoga? – predočila je Marina ozbiljnost situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudmila, svesna da je sama uzrok svih problema, donosi odluku da baš ona bude Vojina devojka za dejt. Međutim, problem je u tome što ona nikako nije Vojin tip devojke, što je izričito rekao Marini. Pomalo uvređena i rešena da mu se osveti, Ljudmila će smisliti način da prikrije svoj identitet i odvuče ga u sobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Umesto kod kuće, Nevena provodi vikend sa Stevanom u njegovom novom stanu. Potpuno očarana Stevanovim ponašanjem i postupcima, uverena je da to više nije onaj tatin sin koji ne misli svojom glavom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Ružicu i dalje muče porodični problemi i to što je otac Miladin neveran. Nenajavljena, Ružica odlazi u Zabojnicu i pojavljuje se pred vratima Branke gastarbajterke.

O, nije valjda da opet tražiš oca, mala? – rekla je Branka kada ju je ugledala u svom domu.

Foto: TV Pink Printscreen

Prekida ih Brankin muž, koji se vratio iz Švajcarske, i tada će Ružica saznati poražavajuću istinu, koja će joj potvrditi sumnju u očeve postupke.

Komšinice, mi moramo da častimo, moja Branka je trudna! – rekao je Brankin muž.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, još veće iznenađenje Ružicu, ali i ostale devojke, čeka u Beogradu - prevaren i ljut, portir Vojo ponovo dovodi domsku kontrolu devojkama na vrata.

Nju prekontrolišite, ona je sumnjiva – pokazivao je Vojo upravniku doma na Ljudmilu.
Polako Vojo, imaš ti ovde šta da gledaš – odvukla ga je Ružica do laptopa, gde mu je pustila snimak iz njihove sobe, na kom se vidi da je pokušao da zavede Ljudmilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Ljudmilin plan da ucene Voju pošao je po zlu, jer je upravnik video snimak.

Pakujete se i letite iz doma. I ti Vojo letiš s njima, nema više posla – rekao je besan upravnik I izbacio Voju iz sobe.
Upravniče, je l' mogu ja sa Vama samo nešto da razgovaram – pokušala je Ružica da popravi situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li devojke ovog puta zaista lete napolje iz doma, saznaćete u petoj epizodi serije “Preživeti Beograd” večeras od 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

'