AKTUELNO

Pevač se još nije probudio iz anestezije.

Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača (78) danas je, kako je portal Pink.rs prvi pisao, operisan u Kliničkom centru Srbije. Naime, Bora se nalazi na klinici za digestivnu hirurgiju, a danas je hitno operisan.

Kako smo saznali, pevaču je operisano debelo crevo, a hirurški zahvat je prošao uspešno.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Bora se juče javio lekarima u Urgentnom centru, žalio se na bolove u stomaku koje je danima trpeo. Odmah je poslat na detaljne preglede i danas mu je operisano debelo crevo. Operacija je prošla uspešno, lekari su dali sve od sebe da ga spasu, još se nije probudio iz anestezije, ali prognoze su dobre. Sada Bori predstoji dug oporavak - otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor.

Ekipa portala Pink.rs došla je u posed Borinih prvih fotografija nakon operacije.

Foto: Čitalac Pink.rs

Foto: Čitalac Pink.rs

Podsetimo, Bora je i pre nekoliko godina imao tešku operaciju, kada mu je zbog tumora odstranjen jedan bubreg.

Bio sam očajan i priznajem, uplašio sam se, a život sa jednim bubregom činio mi se nemogućim. Zar mene, koji sam kao od brega odvaljen i nikad nisam bio bolestan, takva muka da snađe. Uspeo sam da smognem snage da zbijam šale i da pevam, iako bi, da su me tada pitali, radije kukao na sav glas. Ne sećam se sa kakvim osećanjima sam otišao na operaciju, ali kada sam se probudio iz anestezije bio sam srećan što sam živ. Kraj mene su bili doktori i moja Rada. Dan po dan, bio sam sve bolje, vraćao sam se u normalu. Ali, nisam bio u stanju da pričam o onome što sam preživeo. Pitao sam se na šta će moj život da liči. Ali, evo danas se osećam odlično, ništa mi ne fali. Sa jednim bubregom živim, pa sasvim normalno - rekao je Bora nedavno ni ne sluteći da će ga zadesiti novi zdravstveni problem.

Autor: Pink.rs

#Bora Drljača

'