AKTUELNO

Želela da iskoči iz svoje kože.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Rada Manojović zadržana na ciriškom aerodromu, a potom deportovana nazad za Srbiju. Popularna srpska pevačica uputila se na zakazanu tezgu koju je trebalo da ima u Švajcarskoj, kada je zadržana na aerodromu jer nije imala radnu vizu u pasošu, a sada je detaljnije progovorila o incidentu i nimalo prijatnoj situaciji sa policajcem.

U jednom momentu mi je otimao telefon. Kako on sme to da radi?! Ja sam ga zbog toga pljusnula po ruci. Pomislila sam u sebi da mi samo još fali da me ovaj baksuz od čoveka tuži za napad na službeno lice - rekla je, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

On je na mene vikao. Imam i svedoka. Ja sam mu rekla da moram da pozovem svog advokata, na šta mi je on rekao: "Ne možeš da zoveš advokata!". Gde to postoji? Pa, ako ubiješ čoveka, pročitaju ti prava da možeš da se braniš ćutanjem, odnosno da ne moraš ništa da pričaš i potpisuješ dok ti ne dođe advokat.
Gde ti to nemaš pravo da pozoveš advokata? Pogotovo kog ja imam i koji ima punomoćje - dodala je Manojlovićeva, a zatim zaključila da je švajcarski službenik bio izuzetno neprijatan prema njoj.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Radmila Rada Manojlović

'