AKTUELNO

Odgovarao na škakljiva pitanja.

Pevač Igor Lazić Nigor odlučio je da odgovara na veoma škakljiva pitanja koja je dobio od novinara. Tom prilikom on je rekao kako nikako ne bi dozvolio eutanaziju, a komentarisao je i osobe koje vole istopolne odnose.

View this post on Instagram

Djed i babuške.

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on

Ne dao Bog nikome da mora da donese takvu odluku. Nema veće tuge nego kada ti neko blizak trpi bolove. Ipak, nisam za eutanaziju i ne bih je dozvolio. To mi dođe kao nekakvo igranje Boga - rekao je Nigor.

Lazić je rekao zatim i kako nema ništa protiv gej populacije i istakao kako smatra da nema ništa loše u tome voleti osobu istog pola. Igor je otkrio i kako gleda na to da gej populacija usvaja decu.

View this post on Instagram

-Može kafica Kapetane? -Može,može!

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on

Nemam ništa protiv gej populacije i ne treba ih dirati jer biti gej ne znači biti loš čovek. Kada je reč o usvajanju dece, to mi nije prirodno. Treba da radimo na razmnožavanju, pošto nas je sve manje i manje, a tako se razmnožiti sigurno nećemo - izjavio je Nigor.

Nigor je rekao i kako bi podržao da se marihuana legalizuje u medicinske svrhe za ljude koji su teško oboleli od kancera i istakao kako smatra da bi trebalo i alkohol zabraniti, ukoliko je droga već zabranjena. Lazić je tokom ovog intervjua pričao i o prostituciji.

Od poreza na prostituciju bi fino moglo da se živi, ali su važni principi. Mi smo patrijarhalni narod, iako je ceo svet poludeo i otišao dođavola. Raduje me što nas je ostalo iole normalnih koji za takve stvari nisu spremni. Činjenica je da prostitucije ima svuda i da se vrlo dobro zna ko se time bavi, ali sam i dalje protiv - govori Lazić.
View this post on Instagram

Jarani #blackcat

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on

Kada je reč o razvodu Lazić govori kako to nije sramota i istakao kako smatra da mladi veoma brzo stupaju u bračne zajednice.

Nije sramota razvesti se, ali mladi su skloni da vrlo brzo stupe u brak. Vode se time da je njihova ljubav velika i neraskidiva, drma ih ludilo mozga i hemija, a ne sete se da provere da li je u porodici onog sa kim planiraju brak bilo manijaka, degenerika, ubica... Ne urade ono što bi uradili kada idu da kupe psa. Deset godina sam sa svojom suprugom, a četiri u skladnom braku jer smo izgradili odnos - priča Igor.

Na kraju ovog razgovora sa novinarima Nigor je komentarisao i intimne akcije na jednu noć, a onda je popularni pevač rekao i kako misli da su mnogi to u svojim životima imali priliku da probaju.

View this post on Instagram

Captain Legalazic

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on

Što se se*sa na jednu noć tiče, svi smo to prošli. Ne kaže se džabe mladost-ludost. Hormoni se teško kontrolišu, pa u skladu s tim nemam ništa protiv toga. Sve u svoje vreme - govori Nigor.

Autor: Pink.rs

#Igor Lazić Nigor

'