AKTUELNO

Već mesecima je udata za Stojinog bivšeg.

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Farma" Dušica Grabović udala se u tajnosti za Darka Krpića, bivšeg supruga Stoje Novaković!

Venčanje je održano još pre nekoliko meseci u Australiji, gde on živi i radi kao estradni menadžer, a vlasnik je i jednog poznatog kluba u Sidneju. Kako se priča, nije reč o braku iz ljubavi, već je Dušica došla na ideju da je jedini način da dođe do australijskog državljanstva taj da se uda. Budući da je Krpića godinama unazad poznavala, zamolila ga je da je oženi i učini joj uslugu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Dušica je više puta dolazila u Australiju, gde je pevala na turnejama koje je organizovao Darko. Njih dvoje su dobri saradnici i prijatelji. Australija je za svakog, pogotovo za naše državljane, zemlja iz snova. Standard im je visok, dobro se živi i s prosečnim poslom i odlično se zarađuje, pa je sasvim razumljivo zašto je Dušica poželela da ima njihove papire. Kada je Darku predložila da se njih dvoje venčaju kako bi joj pomogao, on je bez pogovora pristao na to - kaže izvor.

Udajom za Krpića, Dušica je stekla pravo da od te države prima novčanu naknadu kao nezaposleno lice, a papire bi zvanično trebalo da dobije u decembru.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Svi državljani Australije koji nisu zaposleni imaju pravo da mesečno primaju 1.800 dolara, ali je uslov da žive tamo. Zbog toga Dušica i jeste stalno u Sidneju. Prema važećim propisima Australije, ona ima pravo da van te zemlje provodi samo šest nedelja godišnje, dok ne stekne državljanstvo - kaže izvor.

Inače, Darko je pre više od 15 godina bio sa Stojom, sa kojom je često bio u Australiji, a živeli su i u Beogradu. Krpić je bio Novakovićkin menadžer čak i kad su raskinuli. Pričalo se da je krah braka usledio zbog toga što ju je Darko fizički maltrtetirao, što je ona u jednom intervjuu i potvrdila, a interesantno je da se pojavio u jednom od njenih muzičkih spotova.

Autor: Pink.rs

#Stojanka Novaković Stoja

'