AKTUELNO

Ponašanje bivšeg dečka Milice Dabović nakon današnjeg saslušanja šokiralo je sve okupljene ispred Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Proslavljena sportistkinja Milica Dabović podnela je danas krivičnu prijavu protiv svog bivšeg dečka Šimeta Simona Šiklića zbog brutalnog nasilničkog ponašanja. Kako je srpska olimpijka izjavila, Šiklić ju je nakon žustre svađe šamarao i davio, zbog čega je rešila da ga izbaci iz svog stana na Paliluli i prijavi nadležnim organima.

Foto: Kurir

Osećam se izdano. Nisam ovo zaslužila i nije mi to trebalo, prosto sam u šoku. Veoma mi znači podrška. Nisam se nikome javljala na telefon, i policija me teško našla. Izdana sam - izjavila je danas vidno potresena Milica za Pink.rs, nakon čega je u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dala izjavu o tome šta se dogodilo u njenom stanu u Juhorskoj ulici.

Izjavu je dao i Šime, protiv kojeg je Milica podnela krivičnu prijavu - nakon što je za njim izdata poternica, on se sam javio policiji kako bi nadležnim organima dao izjavu. Šiklić se pre devojke na koju je fizički nasrnuo pojavio u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, koje ga tereti za ugrožavanje sigurnosti - nakon što mu je oduzet pasoš i izrečena zabrana prilaska Dabovićevoj, bivši rukometaš je u pratnji svog advokata iz tužilaštva izašao sjajno raspoložen i nasmejan, kao da se prethodne noći ništa nije dogodilo.

Foto: E-Stock Kobra

Hrvatski državljanin koji se tereti za nasilničko ponašanje šokirao je prolaznike ispred zgrade tužilaštva kada je, uprkos situaciji koja je potresla region, razvezao osmeh od uva do uva i svojim ponašanjem svima pokazao da se nakon što je napao Dabovićevu oseća sjajno.

Foto: E-Stock Kobra

On nije bio raspoložen da odgovara na pitanja okupljenih novinara, ali je zato uživao u, po svemu sudeći, veoma uzbudljivim razgovorima sa svojim pravnim zastupnikom, sa kojim se odvezao u nepoznatom pravcu.

Foto: E-Stock Kobra

Foto: E-Stock Kobra

I dok se nikad bolje raspoloženi Šime, koji se tereti za nasilje nad ženama, smejao iz sveg glasa, uplakanu Milicu nakon besane noći u kojoj je fizički napadnuta tešili su najbliži prijatelji i pružali joj neophodnu podršku da smogne snage i izbori se za svoja prava.

Autor: N.V./D.T.

#Košarkaš

#Milica Dabović

#Nasilje

#Šime Šiklić Simon

'