AKTUELNO

Muzička zvezda raduje se opremanju galerije, čiji je izgled već osmislila.

Već nekoliko godina u vlasništvu folk zvezde Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića jeste srednjevekovni dvorac Ebenfurt nadomak Beča, u kojem će jedna od mnogobrojnih prostorija uskoro biti iskorišćena za brojna priznanja, nagrade i poklone od fanova koje je pevačica tokom 35 godina duge karijere dobila - takoreći, Dragana će u dvorcu imati svojevrsni muzej posvećen sebi, zbog čega ne krije uzbuđenje.

View this post on Instagram

Proslava Markovog punoletstva 🤗💞😊

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Pripremam divnu jednu galeriju baš za nagrade, za slatke poklone od fanova, za autentične haljinice, cipelice koje sam nosila! Želim da to nekako da skockam, da sve bude na svom mestu - priznala je Dragana u emisiji "Premijera".

Ona je prekjuče dobila nagradu za životno delo, što ju je neizmerno usrećilo.

Foto: TVPink Printscreen

- Ne da nije mala stvar, nego ja sam stvarno preponosna, počastvovana, presrećna... Znači mi zato što, između ostalog, kao najmlađi dobitnik u istoriji za životno delo, bogami... Ja sam sva pod utiskom - priznaje muzička zvezda, koja je otkrila i koji nastup nikada neće zaboraviti.

- Prvi, na kome sam bila, gde sam imala toliku tremu da se ničega ne sećam, iskreno. Bila sam jako, jako mlada, na početku karijere. Oko mene su bile velike zvezde. Tada sam bila najmlađi učesnik.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mirković

'