AKTUELNO

Pevačica se na privatnoj proslavi pojavila zajedno sa Markom Miloševićem, sa kojim je raskinula na svojoj nedavno održanoj turneji u Americi.

Posle mnogo turbulencija, skandaloznih svađa i raskida, folkerka Andreana Čekić pomirila se s svojim oženjenim verenikom Markom Miloševićem, sa kojim se sinoć pojavila na jednoj privatnoj proslavi! Kako je ispričao izvor koji se sa njima našao na istom mestu, Andreana i Marko delovali su nikad srećnije, te se čini da su sve ružne stvari ostavili daleko iza sebe. Celo veče družili su se s prijateljima i pravili selfije, a do jednog od njih došli smo i mi.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, do raskida je, kako se pisalo, došlo nakon što je Andreanu verenik, koji je još uvek u braku s suprugom koju je zbog pevačice ostavio, tokom njene američke turneje pjunuo u lice na bini, usred probe, a potom pocepao majicu.

Foto: Pink.rs

Andreana se potom na beogradskom aerodromu pojavila s obezbeđenjem, bez verenika, što je dodatno podgrejalo priče o njihovom raskidu, a sama je bila i na koncertu svog kuma Darka Lazića pre nedelju dana u Sava centru. Iako su je pripadnici sedme sile u više navrata upitali da potvrdi ili demantuje navode dobro obaveštenih izvora, pevačica je ostala dosledna stavu da svoj emotivni život, pogotovo vezu s Markom, ne komentariše.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Autor: D. T.

#Andreana Čekić

#Marko Milošević

'