AKTUELNO

Dva vatrena znaka obećevaju strastvenu vezu i veliku ljubav, ali i haos!

Odnos između Tare Simov i Mateje Matijevića jedan je od najkomplikovanijih i najburnijih od samog početka "Zadruge 3". U okviru današnjeg specijala "Zadrugoskop", sa posebnim fokusom na ljubavne parove, analaziraćemo odnos ovo dvoje mladih učesnika kroz ono što kažu zvezde.

Tara je rođena 9. aprila 2000. godine i pripada znaku Ovna, dok je Matijević rođen 8. avgusta 1996. i njegov horoskopski znak je Lav. Ono što je karakteristično za oba znaka je da pripadaju elementu vatri i to najburnijoj, kao i da predstavljaju dva najjača ega zodijaka. Kod oba znaka je naglašen ponos i potreba za vođstvom, Ovan kao prvi znak, koji to uvek želi i da bude, dok je Lav kralj životinja i želi da bude i kralj u životu.

Foto: Pink.rs

Ovnom vlada Mars, bog rata i samim tim pripadnici ovog znaka moraju da budu osvajači i za njih je sve izazov u kome moraju da pobede. Tara je ovo pokazala od samog početka rijalitija, kada je otvoreno priznala svoje emocije prema Matijeviću, iako je on bio u vezi sa njenom ljutom protivnicom Anđelom Vešticom. Simova od tada nije odustajala od Matijevića, koliko god se on trudio da je odbije, govorivši da ne gaji simpatije prema njoj.

Ovan je pobunjenik, koji ne voli da mu se nameću tuđa pravila, već da on sprovodi svoja. Jedan od glavnih problema u odnosu Tare i Mateje je to što on pokušava da menja njeno ponašanje, što je Simova nekoliko puta pokušala da uradi zbog njega, ali time guši sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Lavom vlada Sunce i voli da bude centar pažnje. Oni su vatreni i samouvereni i uvek im je teško odoleti, ali njihov ponos je veći od ovnovskog i teško idu preko njega, a teže prihvataju i kritike. Iako su nedavno ozvaničili vezu, Tara i Mateja su par sati nakon toga raskinuli zbog toga što se Matijević uplašio da će zadrugari nastaviti da krive i kritikuju njega za Tarina stanja.

Matijević je pokazao i u ovonedeljnom "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" da teško trpi kritike, kada je izašao iz Bele kuće zbog toga što su mu zadrugari ponovo zamerili da se igra sa Tarinim osećanjima, kada su saznali da su njih dvoje imali intiman odnosi, iako on poriče da gaji ljubavne emocije prema njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo može biti jedna od najidealnijih kombinacija zodijaka, ukoliko oba znaka nauče da savladaju svoj ego. Ovan je znak koji voli da poklanja dosta pažnje, ali istu kasnije i očekuje, dok je Lav znak koji zahteva svu pažnju, koju kasnije vraća. Međutim, mnogo je bolje kada je u vezi muškarac Ovan, koji će osvajati svoju Lavicu. Kako je Ovan veliki zaštitnik i u prijateljstvu i u ljubavi, Tara može pružiti Mateji svu podršku koja mu je potrebna, a Matijević joj može uzvratiti pažnjom i ljubavlju koja joj je potrebna, jer su Lavovi pre svega srčani i emotivni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko uspeju da savladaju svoj ponos i ostvare bolju komunikaciju, Tara i Mateja mogu uživati u velikoj ljubavi koja će dugo trajati, sve dok oboje prihvate da ne mogu biti u isto vreme glavni u vezi. Hoće li Matijević savladati svoj ego, zanemariti kritike zadrugara i ponovo uploviti u vezu sa Simovom, ostaje da vidimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. Popović

#Mateja Matijević

#Tara Simov

#Zadruga 3

#Zadrugoskop

'