AKTUELNO

Jedna od najvećih zvezda domaće muzike je već bila u sličnoj situaciji!

Kako domaći mediji prenose, pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, pobegla je iz stana na Vračaru u kome je živela, zbog toga što nije nekoliko meseci plaćala kiriju, kao ni račune.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se navodi, Bebi Dol poslednja 4 meseca nije izvršavala svoje stanarske obaveze jer ima finansijskih problema iz kojih ne može da se izvuče. Kurir prenosi da se izvor blizak pevačici javio i ispričao u kakvim je ona problemima.

Nije mu plaćala četiri meseca, a on ju je samo jednom pozvao i pitao šta se dešava. Ona mu je na to rekla da očekuje neki novac i zamolila ga da se strpi mesec - mesec i po dana, pa će mu tada dati sve zaostale kirije. Prošao je i taj rok, ona se više nije javljala. Čovek je pokušao da je dobije na telefon, međutim, Bebi je isključila mobilni. Kada je došao u stan, zatekao je sve prazno, pa je preko prijatelja uspeo da kontaktira s pevačicom. Ona je počela da plače, da mu se izvinjava, rekla je da ju je sramota, da nema novca, ali da će prvom prilikom da mu isplati sve - rekao je izvor, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Mesečna stanarina za stan na Vračaru u kome je živela iznosio je 220 evra, što znači da mu ukupno duguje 880 evra. Plus 30.000 dinara ima za neplaćene račune. Vlasnik stana neće da je prijavi, niti da je tuži, jer veruje da će ona da mu plati dugovanje. On je svestan da Bebi zaista nema novca i da se ne bi ovajdio ako bi je tužio.

Foto: Andrej Nihil

Autor: Pink.rs

#Bebi Dol

'