AKTUELNO

Đoganija nikada do sada niste videli ovakvog.

Ermina Pašović i Gagi Đogani već nekoliko dana ne pričaju jer je denser izjavio da su se njih dvoje poljubili, dok je to Pašovićeva to negirala.

Nakon što je Ermina imala svađu sa Banetom Čolakom, Gagi je rešio da porazgovara sa njom kako bi rešili nesuglasice. Ono što ga je najviše zanimalo jeste ko je upitao ko je zapravo spremio njegov rođendan.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušaj, poklone koje si dobio, to sam ja organizovala 80%, rođendan je sredila Luna. Hrana, baloni, sve je to sredila Luna - pričala je Ermina.
Ti znaš da smo se mi videli jednom u životu i spojio sam te sa Nađom. Meni je bitno da Luna stoji iza svega ovoga. Ti znaš šta smo ti i ja imali. Samo strogo prijateljstvo - rekao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čuo od Baneta da si ti sa njim, nisam to od tebe. Nebitno da li se desio poljubac između nas napolju. I ti ulaziš ovde, znaš da sam to rekao u revoltu Banetu da bi ga povredio. Posle svega toga, ti si zatrudnela sa njim, nisi mi rekla, došla si ovde. Poljubiš mene umesto Baneta, njemu oprostiš sve, šta znači to? Objasni mi. Pogubila si se. Ovaj indijanac te mota, pravi priču. Jede g*vna sa ribama ovde. Ti si se ug*vnila ovde sa njim, a ja to moram da gledam. Kakva je ovo ovde gluma? Znaš kakav je glumac, ispala si glupa. Mesec dana nek se j*be ovde sa Ivanom, ali ti si mi prijateljica. Čovek se zaj*bava sa tvojim emocijama. Kako ne vidiš da se on sprda sa tobom? - pričao je besno Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

On se ne sprda sa mnom, sprdao se sa Ivanom. On ima iskrene emocije - branila je Ermina Čolaka
Meni je žao što si ti sa njime, napraviće ti pakao. Da si mi rekla napolju da si sa njime, ja bih ti rekao da ne treba da budeš sa njim - vikao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'