AKTUELNO

Seriju 'Crveni mesec' možete gledati svakog radnog dana od 21 čas na televiziji Pink.

Serija "Crveni mesec" obara sve rekorde gledanosti iz dana u dan, i to od samog početka emitovanja na televiziji Pink. Ova istorijsko - ljubavna drama osvojila je srca publike, a jedan od glumaca koji je privukao veliku pažnju je Mihajlo Jovanović.

Mladi glumac Mihajlo Jovanović u seriji "Crveni mesec" tumači lik prestolonaslednika Aleksandra I Karađorđevića, na kog fizički veoma podseća. 

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ono što je nas zanimalo jeste da nam Mihajlo kaže kako publika reaguje na njega sada kada je emitovanje serije odmaklo i da li dobija neke komentare na lik koji igra.

Da, dobijao sam komentare publike, uglavnom su svi zadovoljni, dopada im se serija, radnja, drugačije je od onoga na šta su navikli da gledaju. Što se tiče mog lika, koliko sam dobijao komentare, dopada im se kako sam ga prikazao, da kažem nekako životno, kao čoveka sa vrlinama i mana, čoveka od 25 godina, a ne kao nekog kralja, princa kako to ljudi zamišljaju - kaže Mihajlo.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je snimanje serije još uvek u toku, te da je tek na pola, Mihajlo nam je otkrio kako im sada protiču snimajući dani, da li im je lakše ili teže i hoće li biti iznenađenja kada je njegov lik u pitanju.

Iskreno, meni je sad malo lakše kad pogledam seriju jer mogu da vidim kako to funkcioniše i da znam šta mogu da promenim i dodam. Biće raznih iznenađenja, ja bih pozvao publiku da ostane uz seriju jer mislim da neće biti iznevereni i da će im se dopasti sve što će se desiti do kraja - zaključio je mladi glumac.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Seriju "Crveni mesec" možete pratiti svakog radnog dana od 21 sat na televiziji Pink, a šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Crveni mesec

#Intervju

#Mihajlo Jovanović

#serija

'