AKTUELNO

Devojke su oduševljene voditeljem, ali njene kriterijume nije zadovoljio.

Milica Živanović (22) iz Požarevca, koja je kao jedna od kandidatkinja u šou "Izvedi me" poznatija pod imenom Melisa. Ona je za portal Pink.rs otkrila zbog čega se prijavila za popularni šou za upoznavanje, kako je reagovala njena okolina, koga bi volela da vidi u ulozi kandidata, kao i kako bi se ponela kada bi sam voditelj bio takmičar.

Kako je njeno ime veoma neobično, odmah je razjasnila kako ga je dobila.

- Tako su počeli da me zovu u domu, kad sam došla u Beograd. Od Milica je postalo Melisa, malo je amerikanizovano i tako je ostalo - kaže ona.

Za šou se prijavila jer joj je delovao zanimljivo i nije se pokajala.

- Delovalo mi je da je šou interesantan i bila sam u pravu, baš mi je zanimljivo - priznala je Milica.

Za sada se nije pojavio mladić koji bi ispunjavao Melisine kriterijume, ali ona očekuje da će se pojaviti neko kome bi mogla da da šansu.

Ali, i ako ne nađe svoju srodnu dušu u ovom šou, Melisa je srećna što se sprijateljila sa nekim od devojaka, a posebno je postala bliska sa Leontinom, koju voditelj Andrija Milošević iz epizode u epizodu navodi da mu pokaže neku od svojih brojnih tetovaža.

Milica je potpuno posvećena umetnosti, bavi se ilustracijom i već je imala nekoliko projekata na koje je veoma ponosna, kao što su rizle koje je kreirala za jednu kompaniju, dok u slobodno vreme ide u streljanu.

- Moj drug je tamo išao, pa sam se i ja zainteresovala i probala i dopalo mi se streljašvo. U početku mi je bilo čudno, a sad povremeno idem, kad god imam vremena -

Od poznatih ličnosti na mestu kandidata želela bi da vidi samo Pitera Stila, pevača benda "Type O Negative", ali iz mlađih dana.

- Moja majka je bila oduševljena kad je saznala da ću biti u emisiji. Javila je celoj rodbini, komšiluku, svima koje poznaje i sve tera da gledaju - rekla je kroz smeh Melisa.

Melisa već krupnim koracima grabi i da se osamostali, što očekuje i od kandidata koji bi se pojavio u studiju pred 30 devojaka.

- Meni je bitno da moj brend Candy Melissa zaživi. On će izbacivati sve moguće, od odeće, maski za telefon, kapa, čaraspa, svega, ali sa mojim crtežima. To će biti linija za mlade ljude i one koji se tako osećaju - objašnjava ona.

Ipak, najveće iznenađenje je to što bi Melisa, za razliku od ostalih takmičarki, koje ne mogu da odole humoru Andrije Miloševića, odbila voditelja ako bi se on našao u u ulozi kandidata.

Foto: YouTube screenshot

- Bez uvrede Andriji, on je dobar voditelj i komičar, ali mi se ne bismo složili, tako da bih mu dala crveni taster. Imam osećaj da se nas dvoje ne bismo kao ličnosti poklopili, pa bih morala da ga odbijem - bila je iskrena Melisa.

Autor: V. Tanacković

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'