AKTUELNO

Da li će naći devojku po svojoj meri?

Lea Šekarić večeras je dobila manje glasova u duelu sa Ivanom Krunić i tako zauvek napustila velelepnom imanje u Šimanovcima. Nakon što je voditeljka Dušica Jakovljević obavila intervju sa njom, red je došao da se u studiju pojavi najnoviji takmičar "Zadruge 3". Dušica je obavestila sve prisutne da je to maneken i model Bojan Đukić, a Dušica i urednik zabave portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević obavili su intervju sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Bojan, imam 27 godina, dolazim iz Zemuna, tehničar rudarstva sam i glumio sam u mnogim spotovima. Iz Jagodine sam, ali živim u Zemunu. Došao sam da se zaljubim ovde - predstavio se Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima mnogo lepih zadrugarki, Mina je najlepša cura tamo, ali i Dragana, Nataša... - otkrio je Bojan, pa ispričao šta ga najviše nervira u Beloj kući:
Psovke ne mogu da me isteraju iz takta, ali nepravda može da zaboli. Biće sigurno provokacija. Ne dopadaju mi se Miljana i Zola. Rekli su mi da će Miljana odmah da me spopadne, da će Miljana da krene prva. Ne daj Bože (da budem zet po meri Marije Kulić). Janjuš je kralj, Mateja, Nikola... Karić, dobar je dečko. Vladimir menja raspoloženja, videću kakav će biti - istakao je maneken.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Bojan Đukć

#Zadruga 3

'