AKTUELNO

Prethodni prsten joj je bio veliki, pa su morali da naprave korekciju.

Ana Korać i David Dragojević tokom popodneva uključili su se u emisiju "Premijera - Vikend specijal", a reporter Nemanja Vujičić odmah je primetio novi prsten na Aninoj ruci.

Foto: TV Pink Printscreen

To je moj novi prsten! Bio mi je veliki onaj... Stigao mi je jutros, morali smo da ga smanjimo - rekla je Ana Korać i dodala da je srećna i zadovoljna, kao i da nije išla na nove plastične operacije: Sve je isto. Išla sam da snimim samo reklamu, nije bila nikakva operacija u pitanju. Srećna sam i zadovoljna - izjavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku je David Dragojević iskoristio priliku kako bi prokomentarisao svog brata Dejana i njegovu suprugu Dalilu, koji trenutno borave u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su oni... Ima kada su dobri, ima kada su loši. Trebaju samo malo tu njihovu neku sujetu da ne pokazuju. Oni su ušli da se bore za svoju budućnost. Biljana ne znam šta kaže. Kada se čujem sa mamom, uglavnom ne pričam na tu temu. Bila je sada neka izjava, ja sam rekao da mi je muka. Sinoć su bili super na Zadrugoviziji, ali mi se nije dopalo kako je Dejan sebe predstavio - govorio je David.

Autor: S.Kuvekalović

#Ana Korać

#Dalila Dragojević

#David Dragojević

#Dejan Dragojević

'