AKTUELNO

Evo o čemu se radi!

Gosti voditeljke Sanje Marinković u današnjem izdanju emisije "Magazin In" bili su glumci serije "Crveni mesec" koju milionska publika prati svakog radnog dana od 21 sat na televiziji Pink i to Jelena Gavrilović, Ljubomir Ljuba Bulajić, Mina Milićević, Ivana Dudić i Olga Odanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanju je zanimalo da li su njeni gosti, zbog posla, imali neke otežavajuće okolnosti kada je njihov privatan život u pitanju i šta su morali da istrpe.

Jedino što sam imala zaista problem je što sam imala vezu na daljinu, čoveka koga sam jako volela, bila sam nekoliko godina sa njim, to je bila jedina otežavajuća okolnost, ali generalno izdržavam sve, junački - rekla je Ivana Dudić.

Foto: TV Pink Printscreen

Otežavajuća okolnost je to što mi je ovo prva velika uloga i dobijem tu sreću ili nesreću da moj dečko radi na ovom projektu kao organizator, Andrija Mijatović - ispričala je Mina Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam ja sličnu situaciju kao što je Ivana imala, moja devojka živi u Minhenu, to je nešto što je najteže, da veza funkcioniše na taj način, hiljadu i nešto kilometara, ali to se izdržava nekako... - rekao je Ljuba Bulajić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Crveni mesec

#Ivana Dudić

#Ljubomir Ljuba Bulajić

#Magazin In

#Mina Milićević

'