AKTUELNO

Večeras vas očekuje nova epizoda serije 'Preživeti Beograd' u 21 sat na televiziji Pink.

"Preživeti Beograd", nova serija nastala u saradnji TV Pink i produkcijske kuće “Contrast Studios”, postala je svojevrsna zabava milionskog auditorijuma koji svake subote, tačno u 21 čas, ne propušta novu epizodu na televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

I večeras vas očekuje nova, četvrta epizoda, a mi smo imali prilike da porazgovaramo sa Tamarom Šustić, jednom od glavnih glumica, koja u seriji tumači lik Nevene, devojke koja želi da izađe iz sredine koja je guši, te donosi radikalnu odluku i odlazi u glavni grad da ostvari svoje snove.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamara je za naš portal otkrila da li je očekivala ovakav uspeh serije "Preživeti Beograd" i reakciju publike, koja tvrdi da ovakav format, sa pričom koju prati, još uvek nije videla kod nas.

Očekivala sam da će biti gledana, ali nisam znala u kolikoj meri. Serija na ovakvu temu zaista još nije snimana kod nas. Mislim da tema može da se tiče mnogo mladih i odraslih ljudi - iskrena je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Lik Nevene je takav da je ona donekle "Tatin sin", a svi se slažu da ima stav i da je bezobrazna. Nas je zanimalo šta je ono što se Tamari izuzetno dopalo kod Nevene.

Nevenina želja za prevazilaženjem svih prepreka koje se nađu pred njom, ona je neko ko nikada neće pokleknuti duhom, već će naći način da reši problem - istakla nam je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Četvrta epizoda serije "Preživeti Beograd" očekuje vas večeras od 21 čas na televiziji Pink, a u nastavku možete videti u kakve avanture će se upustiti vaši omiljeni likovi.

Autor: N. Vujčić

#Tamara Šustić

#glumica

#preživeti beograd

#serija

'