AKTUELNO

Pevač nastupio sa dve atraktivne zadrugarke!

Četrnaestu grupu večeras činili su atraktivne zadrugarke Dragana Stojančević i Nataša Radan, kao i pevač Lepi Mića. Kako je zadatak za ovu "Zadrugoviziju" bio da zadrugari spreme domaće hitove za sva vremena, Mića se odlučio da to bude pesma "Bila mi je jedna topla zima (Plava žena, topla zima)", koju izvodi Sejo Pitić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je sve vreme pevao ovu numeru, dok su Nataša i Dragana imale posebnu koreografiju koju su izvele u crnim odevnim kombinacijama. Dok su oni izvodili ovaj svoj nastup, ukućani u bekstejdžu su skočili na noge i zaigrali, dok su novinari u studiju zaplesali.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup četrnaeste grupe možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Stručni žiri je nakon nastupa dao svoj komentar, a tom prilikom Katarina Živković je kritikovala Natašu i Draganu, a Kija je pozdravila svog velikog prijatelja koji ju je u "Zadruzi 1" podržavao u najtežim momentima.

Odlična pesma! Ovo je dokaz da se ovakve pesme pevaju na sav glas! Od mene visoka, visoka ocena - rekla je Cakana.

Foto: TV Pink Printscreen

Super si otpevao, svi znamo da realno pevaš najbolje! Ja se nadam da će Nataša i Dragana u sledećoj Zadrugoviziji malo više da se potrude. Mnogo ste lepe, a ništa uradile ništa! - bio je komentar Katarine Živković, a onda je Mića poručio: Inače, mi smo vežbali oko šest sekundi. One idući put pevaju!

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mi je drago što te vidim Mićo. Svi te pozdravljaju i drago mi je što stalno kada je ''Zadrugovizija'' je tebi ovo sprdnja, a večeras si drugi čovek. Jako sam ponosna na tebe i konačno si shvatio da treba da dominiraš, kao što i dominiraš. Jako mi nedostaješ. Ovo je bilo Mićino veče - rekla je Kija.

Komentare žirija možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P. / S. K.

#Dragana Stojančević

#Lepi Mića

#Nataša Radan

#Zadruga 3

#Zadrugovizija

'