AKTUELNO

Ovo je sve oduševilo!

Nastup o kome će se dugo pričati posle završetka večerašnje "Zadrugovizije" je zasigurno performans jedanaeste grupe, koju čine Miljana Kulić, njen dečko Lazar Čolić Zola i Mirko Gavrić. Oni su odabrali da izvedu pesmu "Seksi ritam", koju u originalu peva Džej Ramadanovski.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kulićeva je još jednom napravila šou za pamćenje, kao i na ostalim "Zadrugovizijama" u prve dve sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, povrh svih nedaća koje su je snašle u poslednje vreme. Tokom nastupa Miljana je malo promenila tekst pa je otpevala: "Hej, Mirko, Mirko, ja ti misli čitam, sviđa mi se ovaj iz rehabilitacije ritam". Dok su oni nastupali, Miljanina majka Marija pažljivo je pratila kako njena ćerka vrcka na sceni i pravila grimase.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup jedanaeste grupe možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Žiri nije krio oduševljenje nastupom jedanaeste grupe, a Miljana je često tokom komentarisanja pevala Kiji, Cakani, Maci, Katarini i Dejanu koji su sedeli u crvenim stolicama.

Mi smo svi čekali vaš nastup, zbog Miljane naravno - rekla je Kija, a onda je Miljana zapevala njen hit 'Ne vraćam se na staro', pa je Kockareva nastavila: Slušaj malo više svoju mamu Mariju, hit ste na internetu. Ne ulazim u te vaše privatne živote. Neću da izuzmem dva momka koji su doprineli nastupu. Miksi žari i pali, ima tu energiju, svesna je sebe da žari i pali - dodala je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo Kija ti i ja na istom mestu posle pet godina, krug se okreće - rekao je Mirko Gavrić Kiji.
Miljana, oči moje lepe! Odlični ste! Ima jedan onaj sado-mazo film, Mirko, kako se ono zove? Imamo i jednu eminetnu damu... Sve u kompletiću je bilo! Pokidala si srećo - govorio je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P. / S. K.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

#Zadruga 3

#Zadrugovizija

'