AKTUELNO

Iako su se često svađali ovih dana, voditeljski dvojac emisije radio "Amnezija" ukrstio snage na sceni zajedno sa Milanom Petkovićem!

Sedma grupa koja se predstavila na večerašnjoj "Zadrugoviziji" bila je grupa čiji su članovi Bora Santana, Bane Čolak i Milan Petković, mladi talentovani pevač i Pinkova zvezda. Iako je Bora zamerao ovih dana svom prijatelju Banetu zbog toga što mu nije došao na slavu, njih dvojica su uspeli da i pored toga ostanu profesionalni.

Foto: TV Pink Printscreen

Sedma grupa se predstavila pesmom "Piješ sine", koju u originalu izvodi Dženan Lončarević. Milan je još jednom pokazao zašto važi za jedan od najboljih glasova u Beloj kući, a i šire.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup ove grupe izazvao je opšte oduševljenje kod publike u studiju, zbog čega su dobili gromoglasan apaluz. Izvođenje sedme grupe možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Kada su oni završili sa svojim nastupom, usledili su i komentari stručnog žirija koji su imali samo pozitivne komentare na Milanov, Borin i Banetov račun.

Hvala ljudi, vi ste nam isprali uši! Bravo Milane i Boro, a ti Bane treba da budeš glumac - ispričao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane fenomenalno pevaš, uživala sam, svaka čast. Boro, sjajan šoumen. Bane sjajan si glumac, nikada ne mogu da zaboravim onu situaciju sa lažnim suzama! - rekla je Katarina Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je izvrstan vokal, to se zna! A vas dvojica, da li ste se pomirili? Ja znam vas dvojicu još kada smo snimali film u Zadruzi i znam koliko ste posvećeni. Sećam se kada smo snimali ono po onoj zimi, a vi bili goli. Neka pogledaju ljudi na Jutjubu naš film. Bane, super si odglumio, sećamo se svi onih lažnih suza - istakla je Kija.

Komentare žirija možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P. / S. K.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Milan Petković

#Zadruga 3

#Zadrugovizija

'