AKTUELNO

Ovaj nastup su svi željno iščekivali!

Ljubavni par Iva Grgurić i Stefan Karić nastupali su peti na prvoj "Zadrugoviziji" ove sezone zajedno sa prijateljicom Ivanom Šopić, a izveli su pesmu "Ona ili ja". Podsetimo, Iva je otkrila svom dečku nedavno da bi volela da se bavi pevanjem nakon završetka "Zadruge 3", što je njega iznenadilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Iva i Ivana su pevale ovu numeru obučene kao policajke, dok je Stefan bio između njih dve u kostimu zatvorskog osuđenika. Karić je u jednom momentu ustao i obratio se Kristini Kiji Kockar rečima: "Ti!".

Nastup pete grupe možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Žiri je s nestrpljenjem čekao da prokomentariše nastup pete grupe, a Kristina Kija Kockar i Dejan Milićević istakli su kako moraju da odaju priznanje Stefanu Kariću. Tom prilikom Kija je rekla Stefanu da joj mnogo nedostaje, dok mu je Dejan javno iskazao divljenje zbog veze sa preminulom misicom Dijanom Milojković.

Drago mi je što je Stefan odlučio! Gde si Stefi? Gde si Cile? Drži se ti tamo unutra! Ovo je bilo približno prethodnom nastupu. Drago mi je što te vidim, jako mi nedostaješ i jedva čekam da izađeš. Imam toliko toga da ti pričam. Budi kul! Prati ono što ti želiš. Šopićka, trebalo je više da ga šopaš, a Ivo, koliko znam Stefana trebalo je da ga izudaraš. Čuvaj ga se! - istakla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Cile me samo najbliži zovu! Hvala Kija i čuvaj nam kraj! - nadovezao se Stefan Karić na Kijine reči.
Tvoja bivša devojka je bila najveći anđeo na svetu, srađivali smo zajedno. Odajem ti priznanje, pričala mi je često o tebi. Želim da ti se zahvalim koliko si bio pažljiv prema njoj, ti si Bog! - prokomentarisao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Divno je zamišljeno, kako je otpevano to sada nije bitno! Ivana, divno izgledaš. Stefane, ti si vrlo lepo vaspitan. Iva takođe... To je sve što mogu da kažem, o pevanju neću ništa da kažem - rekla je Cakana.

Komentare žirija možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P. / S. K.

#Iva Grgurić

#Ivana Šopić

#Stefan Karić

#Zadruga 3

#Zadrugovizija

'