AKTUELNO

Uspela je čak i da se presvuče u automobilu.

Severina Kojić uskoro će u Beogradu održati veliki koncert, zbog čega ovih dana boravi u srpskoj prestonici. Ekipa emisije "Paparaco lov" pratila je pevačicu, ali i njenog svekra Dragana Kojića Kebu.

Foto: TV Pink Printscreen

Severina je prvo usnimljena ispred Kebine kuće sa novim menadžerom, a njih dvoje zatim su se uputili ka beogradskoj areni. Dok su se vozili, Severina je uspela da se presvuče u kolima.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je razgovarala telefonom, Severina je sve vreme nervozno šetala ispred hale. Zatim je pevačica odlučila da napravi selfi, pa je hodala u štikala po travi, međutim nijedna joj se fotografija nije svidela, pa je morala u pomoć da joj pritrči asistentkinja kako bi je slikala.

Foto: TV Pink Printscreen

Severina je nakon ovoga stigla na Dedinje, odnosno u zgradu televizije Pink kako bi gostovala u emisiji "Premijera - vikend specijal". Posle dva sata uživo gostovanja, Severina je iz zgrade Pinka izašla u trećoj odevnoj kombinaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je otišla sa Dedinja, Severina se uputila ka porodičnom domu Kojića na Bežanijskoj kosi. Sutradan, paparaci su usnimili Kebu koji je šetao sa svojim psom po ovom delu Beograda, a onda se i razgibavao.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Dragan Kojić Keba

#Severina Kojić

'