AKTUELNO

Kada je ovo videla na njegovom koncertu, bivša Darkova žena plakala je kao kiša.

Pevač Darko Lazić u utorak veče održao je veliki koncert u Sava Centru u Beogradu simboličnog naziva "Novi početak" u okviru kog je proslavio i deset godina svoje uspešne karijere.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Na Darkovom koncertu bili su prisutni njegova bivša supruga pevačica Ana Sević, sadašnja izabranica Marina Gagić, kao i Darkova ćerka Lorena koju je dobio tokom prvog braka sa pevačicom.

Mnoge koji su se našli na licu mesta iznenadile su te noći suze Ane Sević, koja je plakala nakon što je Darko Lazić pozvao njihovu ćerku Lorenu da mu se pridruži na bini.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Nakon što su se svi utisci slegli, Darko Lazić je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju sa ćerkom koja je nastala baš u momentu kada mu se Lorena pridružila na sceni pred mnogobrojnom publikom, a ovim povodom pevač je stavio i emotivan opis. Tu fotografiju možete pogledati ukoliko kliknete ovde.

Ljubav - napisao je Darko Lazić.

Podsetimo, do skoro se po medijima polemisalo kako Darko Lazić ne viđa svoju ćerku i da mu to brani upravo bivša žena, a nakon svega, ove glasine Ana Sević je demantovala za portal Pink.rs.

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Sević

#Darko Lazić

'