AKTUELNO

Rešila da progovori o svemu.

Modelsica i bivša učesnica rijalitija ''Farma'' Anastasija Buđić doživela je pravu dramu u svom stanu u Beogradu pre nekoliko večeri. Prema njenim rečima, bila je jako umorna, zbog čega nije obratila pažnju, pa je prosula vrelu kafu po sebi.

Anastasija je te noći sebe izložila ozbiljnim povredama, a sada je nakon svega odlučila da progovori o situaciji koja je bila veoma traumatična za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je jako nezgodno, bila sam ultra umorna, htela sam da skuvam kafu i odgledam neku seriju, samo što sam skinula džezvu i zakuvala kafu, moj mozak nije radio od umora i ja sam stavila šoljicu sa kafom iznad kreveta - govori Anastasija i dodaje:
Taj stalak je bio klimav. Imam dobre reflekse, ali kada sam htela da podignem kafu i da se uhvatim za tacnicu na kojoj je šolja stajala, šoljica je iskliznula i kafa se polila po ruci, zavesi, svuda! Polila sam i televizor i garderober i posteljinu, pod, sve je zrelo za krečenje, rasprštalo se svuda. Umočila sam ruke u belanca i imala sam kremu, međutim, to me je toliko peklo da nisam mogla da izdržim. Pozvala sam sestru dok sam sebe sanirala, a potom smo otišle kod lekara - priča ona.

Foto: Pink.rs

Ljudi su mi dali neki antibiotik i neku mast i rekli su mi da dođem narednog dana na kontrolu. Rekli su mi da imam više sreće nego pameti. Prvog dana sam imala plih veličine deset klikera, pitala sam se šta će biti od kože kada mi skinu zavoje. Jeste bila ozbiljna opekotina, ali sam sada dobro. Sutradan je sve bilo okej i plikovi su se povukli. Sada imam samo mali beli ožiljak, ali verujem da će se povući, bilo je traumatično - za kraj je rekla Anastasija.

Autor: Pink.rs

#Anastasija Buđić

'