AKTUELNO

Ne propustite najbolji provod u gradu!

Posle 15 godina, kultni džez klub “Ellington’s” ponovo radi i za kratko vreme postao je sinonim za najbolji provod u gradu! Fenomenalna žurka vas očekuje i sutra uveče, s obzirom na to da se u klubu “Ellington’s”, kao i svuda u svetu, proslavlja “Noć veštica”.

Najluđi maskenbal za “Noć veštica” uz zvuke funk, soul i pop hitova očekuje vas upravo u klubu “Ellington’s”, a za sve posetioce koji rezervišu svoje mesto obezbedili smo vrednu nagradu. Naime, sutra uveče će najoriginalnija maska dobiti nagradu od čak 1000 evra, dok će drugoplasirani dobiti trodnevni boravak u hotelu “Hyatt Regency Belgrade”. Ukoliko niste razmišljali o kostimu za “Noć veštica”, ne brinite – jer ćemo se mi pobrinuti za vašu masku!

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

U noći kada je gotovo čitav svet pod maskama, u klubu “Ellington’s” će za najbolju atmosferu biti zadužen bend “Profesori”, koji će vas podestiti na sve hitove za đuskanje do zore.

Najbolja žurka za “Noć vešica”, sjajan bend i vredna nagrada za najoriginalniju masku dovoljan su razlog da klub “Ellington’s” sutra uveče bude vaš izbor, zato rezervišete svoje mesto na vreme, na broj telefona 064 0150 275.

Klub “Ellington’s” otvoren je u okviru beogradskog hotela “Hyatt Regency” I otvoren je svakog dana osim nedelje, od 21 čas do tri časova iza ponoći. Ponedeljak, utorak i sreda rezervisani su za džez standarde, koje će ovim danima izvoditi Tanja Jovićević sa svojim bendom, dok će se tokom četvrtka, petka i subote, na bini „Ellington’s“ kluba smenjivaće se najrazličitiji izvođači – solisti, bendovi i di-džejevi, koji će vas tokom cele noći provozati kroz dobro poznate hitove.

Osim fantastične muzike, bogatog programa i ambijenta koji može da parira svetskim,klubovima, „Ellington’s“ posetiocima nudi selekciju ekskluzivnih pića, ali i onih koja su prilagođena svačijem džepu, kao i veliki izbor vrhunske hrane. Na meniju su različiti orijentalni, azijski i vegetarijanski specijaliteti, kao i najbolja selekcija mesa, koje pripremaju iskusni i priznati kuvari. Uz dobru muziku i izvrsnu ponudu hrane i pića, klub „Ellington’s“ svojim posetiocima pruža jedinstven i kompletan užitak.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Autor: MĐ

#Ellington's

#Ellington's club

#Hyatt Regency Belgrade

#Noć veštica

#Noćni klub

'