AKTUELNO

Seriju "Crveni mesec" možete gledati svakog radnog dana od 21 sat na televiziji Pink.

Serija "Crveni mesec" osvojila je srca publike i iz dana u dan svi prate avanture glavnih likova u ovoj spektakularnoj istorijskoj drami koja ostavlja bez daha. Glumica Olivera Viktorović gostovala je u najgledanijem jutarnjem programu u zemlji "Novo jutro" gde je govorila o ulozi koju tumači, ali i otkrila jedan detalj koji niko nije znao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je posebno fasciniralo Oliveru, ali i milionski auditorijum, jesu kostimi i scenografija, u koju je uloženo mnogo truda i rada.

Kostimi su zaista potpuno fascinantni i scenografija i sve, jako lepo. Jeste to sapunica, ali je smeštena u vreme koje ljudi vole da gledaju i samim tim nije čudno što mnogi prate seriju - istakla je Olivera.

Olivera je otkrila detalje svoje uloge, koju će publika tek imati prilike da vidi u nekoj od narednih epizoda, ali ono što je zanimljivo je da u seriji igra i njena ćerka Bojana Đurašković, koja se pojavila već u prvoj epizodi.

Ja sam skoro snimila jednu epizodu koja bi morala da se upamti, igrala sam staru prostitutku koja je sada završila na ulici, a bila je nekada brend (smeh). Sve prema godinama i prema vremenu. Vrlo mi je drago da su me pozvali, mislim da je zanimljiva uloga, nisam imala prilike da vidim snimljen materijal, ali videćemo - rekla je Olivera i otkrila da joj je drago što je njena ćerka deo tako velikog projekta:
Da, i moja ćerka Bojana igra, igraju i moji sudenti, moja ćerka igra ulogu Nadežde, najbolju drugaricu Teodore Ružičić, koju tumači Mina Milićević. Drago mi je što se moja ćerka našla u tako velikom projektu - zaključila je Olivera.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta vas očekuje u večerašnjoj, 18. epizodi serije "Crveni mesec" pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Crveni mesec

#Olivera Viktorović

#glumica

'