AKTUELNO

Žestoko!

Marko Janjušević Janjuš se juče kladio sa Majom Marinković da će ona da se smuva sa Tomovićem, što je Maja negirala. Tokom večerašnje žurke, Tomović i Maja su se umalo poljubili, a zatim ju je on podigao.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Mina Vrbaški mu je odmah prišla i počela da ljubomoriše, a onda je zamerila Janjušu i rekla mu da je on kriv zbog svega što se dešava. Mina je zatim ušla u žestoku svađu sa Vladimirom, tokom koje je lomila stvari, a onda je završila u ekonomskom dvorištu, gde je plakala. Kada je to videla, Iva Grgurić prišla je Mini kako bi je utešila, ali joj to nije pošlo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sprda se sa njom! Iskuliraj! Ništa ozbiljno ne misli! Prekini! Iskuliraj! Šta je loše napravio? Pričao je sa njom! Sprda se sa njom! Iskuliraj! Ruga joj se - govorila je Iva uplakanoj Mini.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi li ti u mojoj koži? Mene ovo boli! Jesi li ti u mojoj koži? Nemaš pravo ništa da pričaš! Ja njega volim i on je toga svestan! Ne zanima me, zar ne vidiš da mene to boli! Ma neka ispadam najgora, ne zanima me, ja svoje emocije uvek pokažem do kraja i to je to - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Mina Vrbaški

'