AKTUELNO

Objasnili sve detaljno.

Voditelj vaše omiljene emisije koja vas uveseljava svakog utorka "Amidži šou" Ognjen Amidžić večeras je ugostio, kao i svakog puta, interesantne i aktuelne goste: Anju Mit, Stefana Buzurovića, Gocu Tržan, Nikolu Rokvića, Anu Korać i Davida Dragojevića.

Ana i David su odmah na početku emisije pričali o svom putovanju u Tursku, gde su nedavno išli, a tamo su se čak i verili. Koraćeva je u Istanbulu obavila i još jednu estetsku korekciju, pa je ovom prilikom rekla i nešto više o tome.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zaštitno lice te klinike. Moram da se operišem na svakih sedam dana, šalimo se, naravno. To je najbolja klinika, on je stvarno ekspert - navela je Koraćeva.

Ana i David su se na ovom romantičnom putovanju i verili, a Koraćeva već nekoliko dana ne nosi prsten, pa su mnogi posumnjali da su njih dvoje raskinuli, međutim, oni su to sada demantovali i objasnili zbog čega bivša zadrugarka ne nosi verenički prsten.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivala stvarno, međutim, kada smo plesali na tom brodu, ja sam slučajno osetila kutijicu, kada tad nisam pala sa broda, neću nikad. Uzeo je 12 ili 13 veličinu, a ja nosim 9, pa mi je spadao, zato ga sad ne nosim. Sad čekam da mi stigne prsten - rekla je Koraćeva.

Autor: R. L.

#Ana Korać

#David Dragojević

'