AKTUELNO

Ovo je bio jedan od najtežih perioda u njenom životu.

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani poznata je, kako kaže, po svojoj iskrenosti, pa i na najteža i najškakljivija pitanja odgovara bez trunke oklevanja i laži. Ipak, Luna je sada pokušala da izvrda na nekoliko pitanja, ali joj to nije pošlo za rukom.

Ona je otkrila da u toku samo jednog meseca može da zaradi i preko 20 prosečnih plata u Srbiji, od pevanja, kojim je počela da se bavi tek nakon što je napustila "Zadrugu". Luna je takođe istakla da bi želela da ima mnogo bolji život od svoje majke Anabele Atijas, koja je nedavno stavila tačku na svoj drugi brak, sa Andrejom Atijasom.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ona je bez dlake na jeziku priznala i da je mnogo puta pomislila da je njen dečko Marko Miljković sa njom iz koristi i da ne postoji prava ljubav sa njegove strane.

Foto: Pink.rs.

Luna je pokušala da slaže, te je rekla da nije tačno da i dan-danas pomisli na svoju veliku ljubav iz prve sezone "Zadruge" Slobu Radanovića, a onda je priznala zašto je lagala.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Đoganijeva je otkrila da sa Slobom više nije u kontaktu i da su se poslednji put čuli pred njen ulazak u "Zadrugu 2". Ona je objasnila i da je često maštala o tome da sa Radanovićem ima decu, dok su bili srećni i zaljubljeni.

Đoganijeva je progovorila i o svom ocu Gagiju Đoganiju, pa je nerado priznala da jedan deo svog života nije razgovarala sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je istakla i da se ne kaje što je imala intimne odnose pred kamerama, kao i da je i dalje u kontaktu sa bivšim suprugom svoje majke Andrejom Atijasom.

Foto: Pink.rs/M.Popović

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD VIĐENE FOTKE! Draginjin klon: Sloba objavio emotivnu fotografiju sa majkom, neverovatno je koliko liče!

Luna je ovom prilikom ispričala da je dobijala jezive pretnje smrću, ali i da nikada sebi nije pokušala da oduzme život, kao i da su sve priče da je nekada otela dečka drugarici lažne.

Pink.rs

#Luna Đogani

'