AKTUELNO

Učesnica popularnog rijalitija pre nekoliko dana saznala je lepe vesti.

U prošloj godini mnoge poznate dame sa naše javne scene postale su majke, a ovaj trend nastavlja se i u tekućoj 2017. Kako smo uspeli da saznamo, pevačica Dušica Grabović, koja je učestvovala i u sedmoj sezoni rijalitija "Farma", pre nekoliko dana saznala je da će se krajem godine ostvariti u ulozi majke, a lepu vest za sada krije kao zmija noge.

Foto: Andrej Nihil

- Svi znaju da je to jedna od njenih najvećih želja, baš je pogubljena, ali i presrećna ovih dana! Rekla mi je da već danima unazad ima mučnine i simptome koji su je naveli da pomisli da je možda zatrudnela, pa je pre nekoliko dana kupila tekst, eto, čisto da proveri. Kada je test pokazao pozitivne rezultate, šokirala se - kaže za Pink.rs Dušičina bliska prijateljica koja je zamolila da joj ne otkrivamo ime, i otkrila da trudnoću tek treba da potvrdi ginekolog.

Foto: Instagram

Nikom još ništa ne priča, dok sve ne bude sigurno. Eto, ja sam saznala jer sam tada bila sa njom. Ona je taj test više iz zezanja uradila, a pokazao je to što je pokazao. Baš nikom nije rekla, zna baš mali krug ljudi i, naravno, dečko sa kojim je već neko vreme u ozbiljnoj vezi. On je super reagovao, baš se obradovao, Dušica ima sve razloge da bude srećna - rekao je izvor blizak pevačici.

Pozvali smo pevačicu koja se šokirala kada je čula da smo saznali lepe vesti.

Foto: Instagram

Odakle vam to?! Razumite me, stvarno ne bih o tome. Kada bude vreme za priču, sve ćete znati, ne bih sad ništa da pričam - rekla nam je vidno iznenađena pevačica, nakon čega je prekinula vezu.

Autor: D. Tanasijević

#Dušica Grabović

#Trudnoća

#pevačica

'