AKTUELNO

Žene sve češće ulaze u emotivne veze sa muškarcima koji su čak i duplo stariji od njih.

Ne čudi zašto muškarci u zrelim godinama više vole mlađe devojke, ali ono što čudi jeste zašto devojke sve više za svoje partnere biraju zrelije muškarce. Novac može biti razlog, ali ne potpuno.

S obzirom  na to da su žene zrelije od muškaraca, teško im je da ostvare ljubavnu vezu sa svojim vršnjacima. Muškarci uglavnom duže traže sebe, eksperimentišu i ne žele obaveze. I tada na red dolaze stariji muškarci. Oni su uglavnom sazreli, stabilni i spremni za obavezivanje.

Razlog je i u tome što je ženama potrebna stabilnost i sigurnost, a to retko dobijaju od "nezrelih" vršnjaka.

Ono što je zanimljivo jeste su žene u vrhuncu seksualnog nagona između 35. i 40. godine, što znači da njihovim vršnjacima ili starijim partnerima libido opada. U tim trenucima se zrele žene okreću mlađim muškarcima.

Neke od naših poznatih žena su "odlepile" za muškarcima u zreloj dobi:

Dijana Janković i Daniel Danko Rokvić

Dizajnerka i pevačica imala je svadbu iz snova u Monte Karlu. Njen suprug je stariji od nje čak 20 godina, ali izgleda da popularnoj Didi to ni najmanje ne smeta.

Nina Radulović i Branislav Lečić

Da ljubav ne broji godine dokazali su voditeljka i glumac, koji je od nje stariji 31 godinu! Očigledno su za dobru i stabilnu vezu bitni razumevanje i slaganje, a ne godine.

Foto: Foto: Kobra

Milica Mihajlović i Voja Brajović

Ovaj glumački par uživa u svom porodičnom svetu, a za njihovu vezu razlika od 23 godine nije predstavljala problem.

Foto: Facebook/Tanjug

Haris i Melina Džinović

Razlika od čak 28 godina nije smetala pevaču i kreatorki da uđu u brak. Kako sami često govore, između njih postoji i prijateljstvo, a ne samo ljubav.

Autor: M. Đurović

'