AKTUELNO

Kao trudnica se osećam sjajno, nemam mučnine zbog čega mi je iskreno malo i žao jer imam mnogo dobar apetit - kaže pevačica za naš portal.

Popularna pevačica Ana Nikolić radosne vesti o prinovi saznala je početkom godina, a u junu bi ona i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta trebalo da prvi put postanu roditelji. Anina trudnoća izazvala je veliku medijsku pažnju, a čak se pisalo i da čeka blizance.

To je bila samo šala. Koliko znam, za sada, nosim jednu bebu - kaže Ana za Pink.rs.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Bračni par Đurić ovih meseci možemo videti u ulozi žirija popularnog šou programa ''Ja imam talenat'' koji se emituje na TV Pink, a Ana otkriva da se sa svim članovima žirija odlično slaže.

Sjajno smo se svi uklopili. Kao da se poznajemo 100 godina. Danicu znam od ranije, zvala sam je za neke savete ranijih godina. Upoznala sam je u emisijima u kojima smo zajendo gostovale, a Žiku sam upoznala sada i stvarno imam osećaj kao da ovaj posao zajedno radimo bar deset godina. Tako su nas nekako dobro spojili, a mislim da se to vidi i na malom ekranu, a to pokazuje i gledanost emisije ’’Ja imam talenat’’.

Foto: YouTube screenshot

Otkad su se letos tajno venčali u voždovačkoj opštini, Ana i Rasta su svojoj porodici i prijateljima obećali ludu žurku, a pevačica je sada otkrila i kada definitivno planiraju da organizuju svadbeno veselje.

Sada stvarno nisam u situaciji da nosim venčanicu, niti sebe zamišljam sa 100 kilograma u venčanici, ali možda kasnije kada se rodi beba i sve bude u redu. Možda napravimo krštenje i venčanje odjednom, što da ne. Meni su generalno svadbe malo kliše i svi to rade, ali možda bih i volela da obučem tu venčanicu, ali mi je generalno to crkveno venčanje negde mnogo važno. Mogu samo da kažem da mi nismo nimalo skromni kada su takva slavlja u pitanju i da će to biti jedna velika, mrsna, pravoslavna svadba - kaže Ana kroz osmeh.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Pevačica kaže da trudnoću odlično podnosi, ali i da joj je pomalo krivo što nema mučnine jer joj se apetit naglo povećao, pa je dodala i nekoliko kilograma.

Osećam se sjajno kao trudnica, nemam mučnine zbog čega mi je iskreno malo i žao jer imam mnogo dobar apetit. Nadala sam se da ću ih imati i da neću moći toliko da žderem, ali ništa od toga. Jedino što osećam jeste da imam malo manje energije i da mi se malo više spava, ali, da kucnem u drvo, kao buduća mama osećam se – za poželeti.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Budući roditelji nedavno su saznali pol bebe. Naime, pevačica i reper postaće roditelji devojčice, a Ana je za Pink.rs otkrila da ona i Rasta nikada nisu imali predrasude oko toga kog pola će biti njihovo prvo dete.

Foto: Printscreen Youtube

Nemamo tih predrasuda da prvo dete mora da bude muško. Nije nam bitan pol, samo da sve bude u redu i da je beba živa i zdrava. To će biti jedan mali tasmanijski đavo u svakom slučaju, a pol nije bitan – kaže Ana kroz osmeh i dodaje:

- Ako jednom budemo dobili dečaka sigurno će biti mali Rasta, ma rodiće se sa dredovima – našalila se pevačica.

Autor: M. Krasić

#Ana Nikolić

#Intervju

#Ja imam talenat

#Pink.rs

#Stefan Đurić Rasta

#Trudnoća

#pevačica

#trudnica

'