AKTUELNO

Novinarka će biti sahranjena na beogradskom groblju Lešće.

Poznata novinarka Dragana Tripić u četvrtak pronađena je mrtva. Njeno obešeno telo pronašla je ćerka Aleksandra u stanu u beogradskom naselju Mirijevo, a novinarka je prema navodima bila depresivna zbog posla i kredita koji je digla pre nekoliko godina kako bi otplatila stan, a niko od Draganinih prijatelja nije znao da je problem toliko veliki da bi ona čak izvršila samoubistvo.

Foto: RTV Pink

Sahrana novinarke Dragane Tripić biće u utorak. Tačno u podne planirano je okupljanje Draganine porodice, pola sata kasnije u 12:30h počeće opelo, dok će novinarka biti sahranjena u 13 časova na groblju Lešće.

PROČITAJTE: DRAGANA TRIPIĆ OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO! Isplivali novi detalji o tragičnoj smrti poznate novinarke! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Dragana Tripić bila je dugogodišnji novinar, blizak saradnik TV Pink, učestvovala je i u rijaliti programu "Dvor" koji se emitovao na ružičastoj televiziji, a gledaoci su imali priliku da je gledaju i u emisijama "Zadruga - pitanja novinara".

Foto: Printscreen Instagram/draganatripic

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org

Pink.rs

#Dragana Tripić

'