AKTUELNO

Sjajan muzički program počinje večeras u 21h.

Otkako je otvoren prošlog petka, džez klub "Ellington's", koji zahvaljujući Željku Mitroviću ponovo radi posle 15 godina, postao je ponovo epicentar sjajne zabave i mesto okupljanja brojnih ljubitelja dobrog džez, fank, soul, rok i pop zvuka.

Foto: Promo.

U ovom džez klubu, koji se nalazi u beogradskom hotelu "Hajat", gosti mogu da, osim u najkvalitetnijim domaćim i stranim pićima, uživaju u brojnim ukusnim đakonijama, ali pre svega - sjajnoj muzici i atmosferi koja se već danima prepričava.

Foto: Promo.

Čuveni kompozitor Rade Pajić zadužen je za repertoar kluba “Ellington’s“ u kom će i ove noći s bendom nastupiti čuvena Tanja Jovićević, jedan od najboljih vokalnih solista na ovim prostorima, dobro poznata širokoj publici. Tanja je bila pevačica kultne beogradske grupe “Oktobar 1864”, koju su 1984. godine osnovali Goran Tomanović, Željko Mitrović i Dejan Krmpotić. Posle tri veoma uspešna albuma, “Oktobar 1864” (1987) i “Igra bojama” (1988) i “Crni ples” (1990), bend je 1991. godine prestao sa radom, a Tanja se posvetila solo karijeri. Sastav koji okuplja čine vrhunski muzičari, a program koji izvode su džez standardi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

„Ellington’s“ klub otvoren je za sve ljubitelje džez i pop muzike svakog dana osim nedelje od 21h do 02:30h. Telefon za rezervacije 064 0150 272. Ulaz je slobodan!

Foto: Promo.

Vidimo se u „Ellington’s“-u!

Pink.rs

#Tanja Jovićević

'