AKTUELNO

Poznatog folkera podržala je supruga.

Posle višemesečnog medijskog prepucavanja i zategnutih međuljudskih odnosa, Darko Lazić i Ana Sević zakopali su ratne sekire, u prilog čemu govori to što se pevačica s ćerkom Lorenom pojavila u jednom prestoničkom tržnom centru zajedno sa bivšim mužem, kojeg je podržala tokom najave solističkog koncerta 29. oktobra u Sava centru.

- Vidite u kakvim smo odnosima - rekla je nasmejana Ana, a odmah se ubacio i Darko.

Foto: TvPink Printscreen

- Hvala Bogu, sve je super. Funkcionišemo super, sve je normalno, najnormalnije - istakao je Lazić koji je, kako tvrdi, promenio život otkako je preživeo saobraćajnu nezgodu.

- Kad si ispunjen u životu i stao si ponovo na noge posle svega što ti se izdešavalo, a bio si na korak do smrti... Bukvalno, mislim da čovek promeni život za 380 stepeni tako da, jednostavno, drugačije se razmišlja i živi. Žao mi je što nisam tako i ranije živeo, ali eto...

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos tome što je u srećnoj vezi s Marinom Gagić, koja mu je nedavno rodila sina, Lazić želi da pored nje na svom koncertu vidi i bivšu ženu.

- Ana ima svoj život već odavno, ja imam svoj, mislim da bi trebalo da budu obe... Mislim da to sada nije ništa toliko strašno.

Neobavešten

Novinski stupci ovih dana puni su Darkove kume Andreane Čekić i njenog oženjenog dečka Marka Miloševića. Šuška se da su se ponovo posvađali, svedoci čak navode i da je Marko pevačicu pljunuo u lice posle čega je usledio raskid, ali i otpraćivanje sa društvenih mreža. Darko o tome, navodno, ništa ne zna.

Foto: E - Stock

Foto: TvPink Printscreen

Pogledajte intervju za današnju "Premijeru".

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'