AKTUELNO

On je bio moj zaštitnik, nikad niko nije mogao da uperi prstom u mene za bilo šta - kaže neutešna pevačica.

Poznata folk pevačica Elma Sinanović pre dve i po nedelje izgubila je supruga Smaila Sinanovića Magija, poznatog novopazarskog biznismena, koji joj je bio i menadžer. Elma, kao i njihova ćerka Hulija veoma teško su podnele Magijevu smrt, a pevačica je u potresnoj ispovesti za naš portal otkrila kako se nosi sa velikim gubitkom.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IMAM PUNO USPONA I PADOVA NA DNEVNOM NIVOU! Nataša Bekvalac otkrila kakve stresove svakodnevno proživljava, evo i ZBOG ČEGA!

- Držim se nekako, šta da vam kažem... Hvala što brinete. Dobro smo i Hulija i ja. Ona ima mnogo obaveza, pa nekako zaboravi na sve to. Ona je bila luda za njim. Kod njega je sve moglo, a ja sam bila dežurni policajac - kaže Elma za Pink.rs i otkriva tačan uzrok smrti supruga, o kojem se do sada samo nagađalo.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- On je bio moj zaštitnik, ime sam napravila na estradi uz njegovu pomoć, nikada niko nije mogao da uperi prstom u mene za bilo šta... Bila sam zaštićena kao beli medved. Za sve nekako, ali za mene je ovo veliki gubitak - istakla je pevačica.

Elmin suprug Smail Sinanović Magi bio je uspešan novopazarski biznismen. On i Elma bili su vlasnici restorana ali i vise različitih trgovinskih lokala u Novom Pazaru. On je jedan od najzaslužnijih za njenu uspešnu karijeru, bio joj je i menadžer. Voleo je i da zapeva, a poznata je njegova pesma sa Elmom ''Ništa mi ne treba''. Poslednjih godina povukao se iz javnosti i vodio miran život.

Autor: M. K.

#Elma Sinanović

'