AKTUELNO

Iza nje je buran period.

Indija Oksenberg, inače unuka srpske princeze Jelisavete Karađorđević, nakon burnog perioda koji je ostavila iza sebe podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram, radosne vesti.

Princezina unuka pokazala je fotografiju vereničkog prstena, a onda najavila kako bi mogla tokom leta sledeće godine i da stane na ludi kamen.

View this post on Instagram

I’ll take this topping. August 2020 🥰 💞💍

A post shared by indiaoxenberg (@indiaoxenberg) on

PROČITAJTE: O NJENOJ SVADBI SA CECINIM SINOM PRIČA CELA SRBIJA! Kad budete videli kako je lepa Bogdana iz Titela izgledala kad je bila mala ZANEMEĆETE! (HIT FOTKE)

Indija Oksenberg bila je žrtva Ranijerovog kulta Nxivm. Kit Ranijer samoprozvani guru za samopomoć optužen za vođenje kulta koji je porobljavao žene, proglašen je krivim po svim tačkama optužnice koja je podignuta protiv njega.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL KOJI JE TRESAO JUGOSLAVIJU 60-TIH: Pesma zbog koje se lome čaše krije ŽESTOKO SVAĐU pevačica! Ona je Oliveri Katarini UKRALA pesmu, a onda joj je ZABOLA NOŽ U LEĐA! (FOTO)

Princeza Jelisaveta je zbog svega zajedno sa ćerkom Katarinom dala sve od sebe kako bi spasila Indiju koja je napokon nakon svega našla sreću pored svog verenika, a kako on izgleda možete pogledati ukoliko kliknete OVDE.

Pink.rs

#Jelisaveta Karađorević

'