AKTUELNO

Jelena Rozga otkrila je da i dalje ima zdravstvene probleme zbog kojih pije odgovarajuću terapiju.

Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga prepoznatljiva je po svom vedrom duhu i osmehu koji je ne napušta ni u teškim situacijama, pa ni onda dok je imala ozbiljne zdravstvene probleme sa štitnom žlezdom.

Foto: YouTube screenshot

Iako su svi mislili da je pevačica uspela da svoje zdravstveno stanje dovede u red, Rozga je otkrila da je još  na terapiji koje se redovno pridržava.

- Ti zdravstveni problemi nisu iza mene. S godinama će ih sigurno i biti, bolujem od štitne žlezde. Ja sam na terapiji dugi niz godina, pijem lekove za hormone, svako jutro za dobro jutro. Disciplinovana sam, sve je u redu sada. Važno je da se ide na redovne preglede. Krvnu sliku treba proveravati često. Svaka dva meseca idem na analize. Moramo ići redovno kod lekara i mi žene kod ginekologa, muškarci moraju na preglede prostate, ma na sve. Redovni pregledi. Ja imam čistu autoimunu bolest, stres je učinio svoje. Preemotivna sam, sve primam k srcu. Ali, ja se ne mogu menjati. Da nisam takva, emotivna, ja možda ne bih ovako izvodila sve one lepe balade koje pevam - objasnila je pevačica.

Foto: YouTube screenshot

Slatko buđenje

Jelenino gostovanje u jutarnjem programu Pink televizije podiglo je veliku prašinu - činilo se da kao da su pevačica i voditelj Srđan Predojević flertovali pred TV kamerama, međutim, Rozga objašnjava da za takvim komentarima nema potrebe. - Nije to bilo zavođenje. Srđana i Jovanu znam dugi niz godina. Srđan jako voli moje pesme, naročito "Bižuteriju", i to je bilo tako slatko u Jutarnjem programu, baš slatko buđenje - kroz smeh je objasnila Jelena.

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Jelena Rozga

#Srđan Predojević

#Televizija Pink

#pevačica

'