AKTUELNO

Na njega je najponosnija!

Pevačica Goga Sekulić rešila je da se u velikom stilu vrati na muzičku scenu, nakon što je napravila pauzu zbog rođenja sina. Ona je angažovala poznati dvojac Jalu i Bubu da joj urade pesmu, koja će za desetak dana ugledati svetlost dana, a u pitanju je numera "Korleone".

Foto: Promo.

Da je Gogi uloga majke ipak na prvom mestu, pokazuje i stori koji je objavila na svom Instagram profilu. Naime, Goga je svojim pratiocima pokazala da se nalazi u studiju, ali njen sin Vasilij Andrej, koga je dobila sa sportistom Urošem Domanovićem, je bio uz nju!

Goga je sina držala u rukama, a kako je istakla, on je njena najveća podrška.

Foto: Tv Pink Printscreen/sekulicgoga

- Jako se radujem povratku na scenu i radu sa potpuno novom ekipom koja je najjača na ovim prostorima - Bubom i Jalom! Spot sam snimala proteklog vikenda u Beču sa jednom inostranom ekipom, koja radi za čuvenog repera Raf Kamora, koji me je takođe podržao u ovoj priči, i potpuno smo napravili jednu neobičnu i do sada neviđenu priču! No, da ne pričam puno, publika će za desetak dana videti jednu potpuno novu Gogu! Iza celog projekta stala je producent Biljana Savić - rekla je Goga za naš portal, a nema sumnje da svi željno iščekuju da čuju šta je to pripremila.

Foto: Promo.

Autor: N. Vujčić

#Goga Sekulić

'