AKTUELNO

Mislila sam da će mi biti teško kad sam na groblju. Međutim, bude mi u prvom trenutku, kad zakoračim tamo, osetim neku teskobu u grudima. Sednem i pričam s njim, a obavezno ponesem rakijicu, rekla je pevačica.

Početkom januara preminuo je Miodrag Miki Jevremović a njegov odlazak teško je pao celoj porodici. Jelena Jevremović priznaje da joj teško pada gubitak oca.

Konačno sam smogla snage da nešto kažem. Pripremala sam se za ovo, a da ne pokušam da zaplačem. Imam naviku da stalno idem na tatin grob, nekad sama, nekad sa suprugom, ali bez dece. Mislila sam da će mi biti teško kad sam na groblju. Međutim, bude mi u prvom trenutku, kad zakoračim tamo, osetim neku teskobu u grudima. Sednem i pričam s njim, a obavezno ponesem rakijicu, koju sipam u dve čaše, podelim nam i tako nas dvoje malo ćaskamo. U pitanju je monolog, ali znam šta bi mi on rekao na to. Prvo bi me iskritikovao ako nisam doručkovala, bio bi brižan i tešio me da ne plačem i ne sekiram se. Kao dete sam često plakala, pa je umeo da mi kaže „Jeki, nemoj toliko da plačeš, presušiće ti oči“ - rekla je Jelena.

Foto: Instagram

Podsetimo, Miki Jevremović je hospitalizovan 27. decembra prošle godine nakon moždanog udara. Njegovo stanje je bilo kritično, a preminuo je 13. januara 2017 godine. Jelena se od tada nekoliko puta na društvenim mrežama emotivnim statusima oprostila od oca, a tek sada je progovorila za medije.

Autor: J. V.

#Jelena Jevremović

#Miki Jevremović

#pevačica

'