AKTUELNO

Svakog četvrtka u 23 časa na TV Pink

Nova sezona jedinog TV serijala koji pomaže napaćenim ženama da zaborave svoje probleme i okrenu novi list u životu - „Trenutak iz sna“, počinje u četvrtak, 17. oktobra u 23 časa na najgledanijem emiteru u Srbiji, TV Pink. Šarmantna glumica Tijana Čurović ponovo će biti uz odabrane kandidatkinje, ali ova sezona nam donosi jedan novitet koji će „Trenutak iz sna“ učiniti još veličanstvenijim.

Već sa prvom emisijom upoznajemo dve dame koje su se ranije prijavile, ali ih je stručna komisija odbila zbog prekomerne telesne težine i opasnosti koje ona nosi tokom totalne ansetezije. One sada dobiju izuzetnu priliku da se izbore za svoj „Trenutak iz sna“.

Foto: Promo.

Kroz deset epizoda pratićemo njihovo takmičenje. Uz stručne konsultacije i praćenje, one će dobiti režim ishrane i treninge kojih moraju da se pridržavaju, a koja bude upornija u tome i uspe da se oslobodi više kolograma, dobija učešće u emisiji. U desetoj emisiji je proglašenje pobednika, a potom stižu druge dve takmičarke.

Foto: Promo.

Dok pratimo njihov trud, misija se nastavlja i gledamo priče na koje smo navikli u „Trenutku iz sna“. Prva kandidatkinja kojoj se ukazala mogućnost od ostvari svoje snove je Milena Blagojević. Ona je nakon teškog detinjstva doživela tragediju koja joj je promenila život. Njena majka izvršila je samoubistvo, a Milena je prva zatekla tu stravičnu scenu i pokušala da joj pomogne. Bilo je kasno. Milena je tada doživela nervni slom. Teška depresija trajala je tri dana, a onda je i sama pokušala isto kao i majka. Presekla je sebi vene. Njen sin je prvi priskočio, vezao mamine ruke pertlama da zaustavi krvarenje i tako joj spasao život.

Foto: Promo.

- Shvatila sam da sam uradila to jer sam bila samoživa – kroz suze govori Milena. - Meni je bilo teško, ja sam odlučila da se rešim svih problema, ne razmišljajući o posledicama koje će moja deca da snose. Jako mi je teško bilo zbog toga.

Foto: Promo.

Cela njena porodica zdušno je uz Milenu. Ona je sada dobro i spremna je da započne novi život, a da li će u tome i uspeti, videćemo u četvrtak, u prvoj epizodi trećeg ciklusa emisija „Trenutak iz sna“.

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'