AKTUELNO

O kontroverznoj zadrugarki poslednjih dana svi pričaju.

I dalje se šuška o razlozima zbog kojih je Ivana Krunić napustila grupu "Luna" Čede Čvorka, a kao jedan od razloga navodi se to što je navodno varala njegovog sina Mihajla Rajičića, sa kojim je bila u vezi. Iako je ona ispričala kako je svojevoljno napustila popularni bend jer je želela solo karijeru i bolju zaradu, istina je, neki tvrde, drugačija.

Naime, Ivana je bila u ljubavnoj vezi sa frontmenovim sinom skoro deset godina, sarađivali su, snimali pesme, planirali brak... A onda je ona poludela i navodno počela da flertuje i šara sa drugim muškarcima.

- Ivana je volela Mihajla, u njemu je videla budućeg muža, čoveka sa kojim će da provede ceo život. Volela je grupu Luna, volela je Čedu jer joj je dao šansu da postane slavna i da zarađuje za život. Sve je bilo super do jednog momenta kada je Krunička naprasno poludela i umislila da je opasna riba i pevačica - navodi izvor blizak pevačici i nastavlja:

Foto: Printscreen Facebook

- Kada je plavokosa Lidija Jadžić 2016. otišla iz benda, Ivana je ostala jedina pevačica u grupi. Ona je od Čvorka zahtevala da tako i ostane i da ne otvara konkurs za drugu pevačicu jer je sama u grupi zapaženija. Nije želela da joj neko krade slavu, za koju se godinama mučila. Mihajlo je uspeo da ubedi Čedu da Ivana bude jedina pevačica grupe Luna. Tada je postala još bahatija, tražila je veće pare. Ucenjivala je da samo ona ide po emisijama i slično. Ni njena bahatost nije bila problem, prihvatio je Čeda sve to zbog svog sina. Mihajlo je mnogo voleo Ivanu, planirao je da se oženi i da sa njom ima decu. Međutim, ona je promenila planove. Počela da se dopisuje sa drugim momcima, da flertuje s njima na nastupima. A onda i da razmenjuje brojeve sa uticajnim muškarcima i potencijalnim sponzorima koji bi joj pomogli da izađe iz grupe Luna i postane solo zvezda. Kada je Čeda zatekao da se ljubaka sa jednim dečkom u garderobi jedne diskoteke u dijaspori, poludeo je i sve ispričao Mihajlu. I on je pobesneo i tada je stavio tačku na vezu sa Ivanom. Čeda ju je nogirao iz grupe jer je bio razočaran. Zabranio joj je da peva pesme grupe Luna i da se predstavlja imenom ove grupe, u kojoj je provela deset godina. Ivana je bila slomljena, molila je za oproštaj, ali Rajičići su bili izričiti da više ne žele daje vide u svom domu - ispričao je izvor blizak Čvorku.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'