AKTUELNO

Svi detalje ove srede otkriva emisija 'Paparazzo lov'!

Novo izdanje emisije "Paparazzo lov" očekuje nas i ove srede u dobro poznatom terminu, u 22 časa na televiziji Pink, a voditeljka Ana Pendić provešće nas kroz sve bitne događaje iz života javnih ličnosti koji su obeležili protekle dane.

Foto: TvPink Printscreen

Slavilo se u domu poznatog pevača Ljube Perućice. Mladi pevač i njegova devojka, sada već supruga, Katarina Kolozeus, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, a sve detalje proslave na kojoj se našao veliki broj Ljubinih kolega videćete u sredu u "Paparazzo lovu".

Foto: TvPink Printscreen

Sloba Radanović, Pinkova zvezda i učesnik prve sezone "Zadruge", zadobio je simpatije publike i postao veoma popularan, te redovno nastupa i puni klubove širom sveta. Koliko se radi, toliko se i zaradi, pa se tako Sloba počastio novim automobilom. Međutim, sreća nije dugo potrajala jer se u Slobin auto zakucao taksista, koji se odmah uhvatio za glavu kada je video šta se desilo, a sve detalje sudara videćete ove srede.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa emisije "Paparazzo lov" prati život i rad druge pobednice "Zadruge", Lune Đogani. Kako je već poznato, ona se nedavno podvrgla estetskoj hirurgiji, te povećala svoje grudi, a sada je ponovo uhvaćena ispred jedne klinike. Da li je u pitanju dorada ili samo rutinska kontrola, videćete u sredu od 22 časa.

Foto: TvPink Printscreen

Kija Kockar se na neko vreme povukla iz medija kako bi sebi dala oduška i sklonila se od svega, a ekipa emisije "Paparazzo lov" uhvatila ju je dok je preturala po kontejneru!

Foto: TvPink Printscreen

Sve to, ali još mnogo zanimljivih priča donosi nam ovonedeljno izdanje emisije "Paparazzo lov" i zato u sredu, 16. oktobra od 22 časa obavezno budite uz televiziju Pink!

Autor: N. Vujčić

#Kija Kockar

#Ljuba Perućica

#Luna Đogani

#Paparazzo Lov

#Sloba Radanović

#najava

'