AKTUELNO

Nije mu lako, ali život mora da ide dalje!

Marko Bulat je skoro tri decenije na estradnoj sceni, a za to vreme se u medijima, iako čuva privatni život od javnosti, mnogo toga pisalo. Pre dva meseca ostao je bez rođenog brata, novinara Igora Bulata. To je za pevača bio veliki emotivni udarac.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Pevač priznaje da mu karijera sada nije na prvom mestu, ali da će snimiti pesmu koju će posvetiti bratu.

- U decembru sam izdao album, a tog meseca su i mom bratu otkrili rak. Otad se nisam bavio albumom i karijerom. U planu mi je da, kad prođe još malo vremena, snimim baladu koju sam napisao pre više od 15 godina. Zato što ima veze s gubitkom brata. To je pesma na koju dosta ljudi reaguje emotivno, puste suzu. Jedva čekam da je snimim. To je moje kapitalno delo. Kao „Nebeska kafana“, recimo. Život mora da ide dalje, pa ću na leto da snimim i nešto veselije. Pesma je teška i apsolutno nekomercijalna. Prema radnoj verziji, zvaće se „Kraj“, ali pošto tu nije kraj, verovatno će se zvati „Ne plači“ - istakao je Marko, te otkrio kako se oseća sada, dva meseca nakon gubitka brata:

- Ovo mi je prvi smrtni slučaj da mi je blizak rod, iako sam gubio prijatelje i kumove. Ali mislim da je navikavanje na realnost i okolnosti pravi izraz. Od raka sam od bližnjih, pored brata Igora, izgubio i dede Jovana i Nikolu, kuma Boleta i kumče Dragutina - Gutu. Rak jetre je pitanje vremena i veoma je teško, pogotovo što kod Igora nije bio koncentrisan kancer. Bio je u Turskoj na hemioterapiji, u Padovi, ali se kancer nije učaurio u neku membranu da bi mogao da se odstrani, nego je sve bilo raštrkano i nije moglo da se operiše.

Foto: Pink.rs

Pevač priznaje da je sa bratom provodio dosta vremena otkad mu je dijagonstikovan kancer.

- Promenio sam život u smislu da sam više provodio vreme s bratom. Kad god sam bio u mogućnosti, bavio sam se savetima iz alternativne medicine, od petroleja do sode bikarbone, kozlaca, ulja od kanabisa. Svako saznanje, kao i ono o štetnosti hemioterapije do kog sam došao, pokušao sam da primenim u njegovom lečenju. Naravno, on je bio na kraju taj koji je odlučio kojim će načinom da se leči - istakao je Marko.

Pevač je priznao da mu svaka noć teško pada, jer tad najviše oseća bol zbog gubitka brata, ali da život mora da se nastavi.

Autor: Pink.rs

#Igor Bulat

#Marko Bulat

'