AKTUELNO

Katarina Kolozeus prvi put je verenički prsten na ruku stavila u oktobru 2015. godine. Istog meseca, tri godine kasnije, verenički prsten dobila je i od Perućice, koji ju je prekjuče oženio.

Mladi folker Ljuba Perućica izgovorio je sudbonosno "da" svojoj izabranici Katarini Kolozeus pre dva dana u Beogradu. Posle crkvenog i građanskog venčanja, upriličena je glamurozna proslava u jednom prestoničkom restoranu, a sa Ljubom i Katarinom su se do ranih jutarnjih dati veselili mnogobrojni gosti s domaće javne scene.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Prašina oko njihovog venčanja i emotivne veze, sada već braka, još uvek se ne sleže - naime, aktraktivna gospođa Perućica dobila je pojedine maliciozne komentare na društvenih mreža koji su je izveli iz takta, te se dan posle svadbenog veselja oglasila na Instagramu i objavila takozvani predbračni ugovor koji je zaključila s pevačem i poslala snažnu poruku dušebrižnicima.

- Evo da vidite naš predbračni ugovor! Čisto da zapušim usta zlim, zavidnim i pokvarenim ljudima! I čisto da se zna, ne plaši se Ljuba da ću nešto da mu uzmem, oženio je devojku koja je i pre njega imala i svoj stan i auto ( i to mi nije kupio neki dečko ili slično, hvala Bogu imam divnu porodicu)! Prema tome, sram da vas bude - napisala je Ljubina supruga, iz čijeg su privatnog života isplivali i do sada javnosti nepoznati detalji.

Naime, Katarina je, po svemu sudeći, pre pevača već jednom bila verena za javnosti nepoznatog mladića sa kojim je tada bila u vezi, o čemu svedoči i fotografija iz oktobra 2015. godine na kojoj je rođendanska torta, ali i verenički prsten.

Iako je stare ljubavi ostavila daleko iza sebe, izgleda da Katarina i dalje čuva uspomenu na pređašnju veridbu zbog čega ovu fotografiju, iako je stupila u brak s Ljubom, nije obrisala sa svog naloga na Instagramu.

Tog 29. oktobra 2015. godine čestitke su stizale sa svih strana, međutim, sreća nije dugo trajala - Katarina je raskinula veridbu i tri godine kasnije, takođe u oktobru, na ruku ponovo stavila verenički prsten, ovaj put Perućicin.

Pink.rs

#Katarina Kolozeus

#Ljubomir Perućica

#Venčanje

'