AKTUELNO

Dugo je izbegavala da priča na ovu temu.

Naša poznata pevačica Mira Škorić zakazala je veliki koncert za 22. oktobar, te će sa svojom vernom publikom proslaviti 30 godina karijere u Sava Centru. Tim povodom Mira je danas gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica se prisetila i svog dragog kolege Rođe Raičevića, koji je preminuo pre tačno 18 godina, a kog je Mira izuzetno cenila i poštovala.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je otkrila da se za koncert sudiozno priprema, a da će svi gosti biti iznenađeni njenim stajlingom, jer je najavila da će biti potpuno drugačija. Mira je otkrila i da odnedavno trenira jedan sport, koji je sve popularniji kod nas.

Foto: TvPink Printscreen

Mira je nerado progovorila i o sukobu sa koleginicom i nekada velikom prijateljicom Svetlanom Cecom Ražnatović, o čemu se dugo ćutalo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PROŠLO JE SKORO DVE DECENIJE OD NJEGOVE SMRTI, a ovo su nepoznati detalji iz života Rođe Raičevića: Bio je LUDO ZALJUBLJEN u ovu pevačicu, nikada nije završio studije! (FOTO)

Škorićeva se pohvalila i uspesima svoje ćerke Milice, koja je upsešni student medicine, te je istakla da je ćerka sjajan čovek i prijatelj.

R. L.

#Mira Škorić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'