AKTUELNO

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa osnivačem grupe "Luna" u kojoj je pevala Ivana Krunić.

Tokom jedne od emisija koju je vodio voditelj Milan Milošević, pevačica Ivana Krunić je progovorila o svom odnosu sa Čedom Čvorkom i životu nakon napuštanja grupe "Luna". Podsetimo, Ivana je bila u vezi sa Čedinim sinom devet godina.

Pročitajte: NIJE MOGLA DA IZDRŽI! Jelena Pešić napisala TAJNU PORUKU Stefanu Kariću, evo kakva je bila njegova reakcija! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Pink.rs.

Na žurki koju je Veliki šef organizovao povodom proslave rođendana Gagija Đoganija, Ivana se poljubila sa Vladimirom Tomovićem, kako je kasnije priznala, u inat Banetu Čolaku, koji ju je ponizio pred svima. Mina, koja je zaljubljena u Tomovića, je bila na metar od njih i nije bila radosna što se ovo dogodilo.

Foto: TvPink Printscreen

U razgovoru sa zadrugarkama, besna Mina je navela da se pre ulaska u "Zadrugu 3" videla sa Čedom, kao i da joj je on izneo informacije o Ivani koje bi mogle da joj promene život.

Pročitajte: DOK JE MATORA U ZADRUZI, OVAJ MUŠKARAC DIŽE NOGE SANJI! Kad Jovana bude videla šta njena devojka radi napolju, POLUDEĆE OD BESA! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Čvorkom, koji je bio izričit da ne prati dešavanja iz Bele kuće, a kada smo mu rekli šta je Mina iznela, rekao je da ne zna o čemu se radi.

Foto: TvPink Printscreen

M.P.

#Ivana Krunić

#Mina Vrbaški

#grupa Luna

#Čeda Čvorak

'