AKTUELNO

Bilo je jače od nje.

Ivana Radić i Stefan Karić su zadrugari koji su nominovani za izbacivanje ove nedelje. Po pravilima koja važe na imanju, a koja je ustanovio Veliki šef, svaka komunikacija sa nominovanim učesnicima je zabranjena, osim za vođu, koji ih obaveštava o aktivnostima i donosi im hranu, a oni moraju da borave u sobi za izolaciju dok ne počne duel za opstanak.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je komunikacija zabranjena, Jelena je odlučila da napiše poruku podrške svom bivšem dečku a sadržinu je otkrila Vladimiru Tomoviću. Pešićeva je napravila srce od kartona i na njemu napisala reči podrške.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena je nakon toga otišla do sobe za izolaciju i kroz vrata dostavila svoju poruku. Ivana, koja je u tom trenutku pakovala stvari, je ugledala poruku i začuđeno prokomentarisala.

Foto: TvPink Printscreen

Ni Ivana, ni Stefan nisu želeli da pročitaju poruku, jer su se uplašili da će zbog toga biti kažnjeni. Dok je Stefan pomagao Ivani da zatvori svoj kofer, Radićeva je poruku sklonila na sto i ona je ostala nepročitana. Kako će Pešićeva odreagovati kada bude saznala da njena poruka nije pročitana, ostaje da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pročitajte: ISKLJUČI SRCE, UKLJUČI MOZAK: Miloš Bojanić savetovao Ivu Grgurić, da li je mislio na Stefana Karića? (VIDEO)

M.P.

#Jelena Pešić

#Stefan Karić

'